Sportovní den s Tělovýchovnou jednotou Dlouhá Třebová 24.06.2017

22.09.2017 15:03

V sobotu 24.06.2017 se uskutečnil 1. ročník Sportovního dne s Tělovýchovnou jednotou Dlouhá Třebová, který byl mimo jiné zařazen do projektu ČUS "ČUS Sportuj s námi!".


Během celého dne se sportovalo. Od 09:00 hod. bylo možné vyrazit na 12 km dlouhý turistický pochod z Dlouhé Třebové na Andrlův chlum a zpět, od rána také probíhaly atletické disciplíny pro děti, volejbalový turnaj a turnaj v nohejbalu. Po poledni měly možnost děti si zaběhat v přespolním běhu a následně dospělí si zaběhli 12 km dlouhou trasu na Andrlův chlum a zpět. Nakonec pak odstartoval lidový běh se zastoupením více generací a všichni jeho účastníci obdrželi po doběhu pamětní list ke zdolání 2 km běhu.

V průběhu dne se vyhlašovali vítězové jednotlivých závodů, poslední vyhlášení v 18:00 hod. pak bylo doplněno o úspěšná vystoupení oddílu gymnastiky, mladších žákyň a žen s TJ Dlouhá Třebová.


Přestože se jednalo o ročník první, velice mile nás překvapila i přes úmorné horko vysoká účast. Přejeme tedy všem sportovcům, aby na tento den rádi vzpomínali a příště se na dalším ročníku s námi zase shledali.

Touto cestou také děkujeme všem, kdo pomohli s organizací, dále partnerům akce, bez jejichž podpory bychom nemohli ocenit vítěze ve všech závodech.


Fotogalerie ze sportovního dne naleznete zde:  https://atletikadlouhatrebova.rajce.idnes.cz/Sportovni_den_s_Telovychovnou_jednotou_Dlouha_Trebova_24.06.2017/  


Také o akci napsali: https://www.kronikar.estranky.cz/clanky/deje-se/sportovni-den-se-vydaril.html